2006-02-11

Påsk i Bilbao

Ikväll har O och jag bokat en resa till Bilbao över påsk. Jag är så glad! Vi älskar båda att resa, och jag har i flera veckor tjatat på O att vi ska planera en liten semester till våren, men han har inte varit så entusiastisk. Men ikväll fick vi till det, och det roliga är att O är lika taggad som jag. När jag har tjatat har jag försökt locka med resmål som St Petersburg, Prag och Aten, men det var först när jag drog till med Bilbao som O:s uppsyn ljusnade.

Varför Bilbao? Ingen aning, mer än att det verkar häftigt. Jag får prata lite spanska, O får röka cigarrer och dricka sin ungdoms mystiska elixir Ixarra (baskisk likör som han stolt visade upp när vi var nyträffade, jag var 21 och oskuldsfull och han var 24 och något mer erfaren). Vi tycker båda att Bilbao verkar udda och lockande. Det räckte för oss.

Nu ska jag äta 75 gram ostbågar. Exaktheten kommer sig av att jag gått med i viktklubben precis som O. Han är så duktig och det funkar så bra att jag har blivit inspirerad. Åtta kilo ska jag försöka bli av med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar