2006-10-21

Fotbollstroja och Koreaflagga

Igar borjade vi shoppa lite. Det finns jattefina barnklader har, helt i min smak! Men eftersom de inte ar sa billiga sa la jag band pa mig lite. Men en fotbollstroja ska Q ha tyckte vi. Inte for att vi ar fotbollsfanatiker, men det ar valdigt stort har i Korea och trojorna ar ratt snygga.

Vi letade pa marknaden men tyckte att de vi hittade var for dyra, sa vi gav upp. En hel del annat kopte vi pa oss, som t ex atpinnar i barnstorlek. Pa kvallen nar vi var pa vag hem fran restaurangen kom vi pa tanken att ta en liten omvag ner i ett av de manga underjordiska affarsgator som finns, denna strax under hotellet.

Dar fanns de, roda trojor som det stod Let's Go Korea pa. Storlek XXL till pappa O och "baby size" till Q. Forsaljaren fragade pa mycket bruten engelska om vi var fran Sweden, och sedan kom en lang obegriplig harang om Jesusbarnet och Lady Maria samt valgangsonskningar. Han avslutade med att plocka fram en liten koreansk flagga och trycka i handen pa mig. Present.

Vi tackade och bugade och det var forst nar vi gick darifran som vi fattade att han nog mycket val forstod varfor vi ar har. Hans affar ligger rakt under hotellet dar de flesta adoptivfamiljer bor. Vi har funderat en del pa hur folk kommer att reagera nar de ser oss med Q, vi vet ju att utlandsadoptioner ar ett kansligt amne. Den har mannens bemotande rorde oss verkligen.

4 kommentarer:

  1. Sitter har (kor samma som du utan ae*S*) i Evora i Portugal och blev sa glad nar jag sag att du bloggar fran Korea! Kan du inte uppdatera minst en gang i timmen sa man har nat att gora i detta regniga land medan mannen jobbar? OK da, varannan timme racker, jag fattar att du har lite annat att gora ocksa.

    Sag att ni kopt atpinnar till bebisen:O) Maste val anda inta forstaplatsen pa listan over lite mindre nodvandiga saker*S* Men ack sa gulligt...

    Vantar med spanning pa rappport i morgon nar ni traffat Q!

    SvaraRadera
  2. ...och saklart stavas rapport med tre p:n i Portugal...

    SvaraRadera
  3. Lycka till imorgon när ni får träffa lilla Q! Kommer att tänka på er under dagen!
    Kram,
    Chisanna

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Imorgon kommer vi att tänka på er när ni får träffa Q på riktigt för första gången. Kanske har det redan hänt när vi vaknar här hemma i Sverige imorgon bitti.
    Hoppas att ni kan lyckas få sova lite i natt.
    LYCKA TILL!
    /Linda

    SvaraRadera