2006-10-18

Framme i Seoul

Nu är vi framme efter en lång resa. Jag är ganska omtumlad och trött. Seoul är stort och intensivt (påminner om staden i Blade Runner, tyckte O). Hotellet har en imponerande lobby men vårt rum på 27:e våningen har sett sina bästa dagar. Fast det är inte värre än att vi klarar oss. Utsikten är storslagen.

På måndag får vi träffa Q. Därefter får vi välja när överlämnandet ska ske, fredag eller måndag efter det. Vi reser hem på tisdagen. Det kan låta konstigt, men vi har bestämt oss for måndagen. Mest för Q:s skull men också för vår egen. Fyra dygns bebisliv på hotellrum lockar oss inte. När vi har fått varann ska vi bara hem.

Nu väntar några dagars vila och turistande i Seoul. Imorgon ska jag köpa en fin dagbok att skriva i.

4 kommentarer:

  1. Jag dööööör det är så spännande! Det här kommer kanske att låta superknäppt, för jag och maken har två fina barn som blivit till utan några som helst problem eller fördröjningar, vilket jag givetvis är mycket glad och tacksam för, men jag måste skriva det i alla fall: jag är avis! Har alltid drömt om att adoptera men... nu blir det inte så för oss. Tycker det verkar vara ett fantastiskt sätt att få barn på. Är så glad för er skull, fast vi inte känner varandra, för jag har följt er resa ett tag. Lycka till nu, hoppas att mötet blir fint.
    /Mammut

    SvaraRadera
  2. Hurra du bloggar från Seoul. Här ska följas varje dag. Kul. Snart, snart är Q i din famn.

    SvaraRadera
  3. Ååå, så glad jag blir när jag ser du redan skrivit. Jag ser fram emot att följa er spännande resa.
    Många kramar från Susanne i Gbg

    SvaraRadera
  4. Kul att höra av er! Ser med spänning fram mot fler rapporter!

    SvaraRadera