2007-01-28

Bara roligt i Bullerbyn

Vi genomlever just nu Q:s första magsjuka. Den debuterade igår kväll när vi var borta på 40-årskalas, det första större kalas vi tagit med Q på. Vår sorti blev ganska hastig! Under natten vaknade Q varje timme och grät och hulkade. Det var tydligt att han mådde pyton. Vid sextiden gick jag upp med honom och skedade i honom vätskeersättning som vi gudskelov hade hemma, inköpt inför Korearesan. Sedan dess har han inte kräkts så kanske, kanske är det värsta över. Just nu ligger han och sover bredvid sin far och jag ska strax ansluta mig till dem.

Lämpligt nog har vår tvättmaskin just idag bestämt sig för att gå sönder. Det vill säga, den fungerar, men bullrar och slamrar rent öronbedövande. O skruvade av bakstycket men blev sedan trött av nattens strapatser. Jag hoppas att han vaknar snart och lagar den.

Välkommen till föräldraskapet, kära Helga. Ändå, jag gör tusen gånger hellre detta än längtar efter barn. Vi får se om jag säger samma sak imorgon.

6 kommentarer:

  1. Magsjuka OCH trasig tvättmaskin. Suck.

    SvaraRadera
  2. Krya på dig Q!
    /Chisanna

    SvaraRadera
  3. Huja hu!
    Men visst är det underbart att jobbiga saker är liksom ytliga och tidsbegränsade. Förut låg det ledsna som en svart ton genom alltihop och roliga saker var ytliga och tidsbegränsade. Nu är det glädjen som finns på djupet och magsjukor är i och för sig jobbiga, men tidshorisont á la barnlöshet, det har de inte!

    SvaraRadera
  4. Klockrent formulerat Anna! Det där kommer jag att sno och blogga om!

    SvaraRadera
  5. Kryakrya! Hoppas att ni föräldrar slipper undan sjukan..

    SvaraRadera
  6. Det är en korrekt gissning. Impad!

    SvaraRadera