2008-11-01

Trött med mersmak


Hemma efter en veckas semester i sydligare nejder. Det är sannerligen ingen sinekur att semestra med unge herr Q, ska jag be att få tala om. Tempot har varit högt, förhandlingarna många och högljudda. ("Mamma jag 'höver godis!")

Trots detta har vi nästan bestämt oss för en semester i Provence om ett år. Där finns mycket osett och oköpt. Vi tänkte hyra hus och ta med oss de kompisar och släktingar som vill. Någon mer?

3 kommentarer:

  1. Jag tycker ändå det låter härligt, Trots att du fått köpslå mycket så är det ändå roligt att göra aker på "annan ort" också. Och Provence låter super! Såklart ni ska resa!!!
    Det är dessutom ett tag dit så mycket hinner säkert hända med Q tills dess också. KAnske har han blivit än bättre på att köpslå då haha!!!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Brukar läsa din blogg! Vi hyrde hus i Provence i somras och hade vår 1,5 åring med oss. Ett toppenhus, med en stooooor uteplats på baksidan med mkt skugga för den varma solen.

    Kolla in www.sunhatfrance.com och klicka vidare till Villa Cabasse.

    Om du vill kan jag maila mer info, skriv en kommentar i så fall

    MVH, Sara

    SvaraRadera
  3. Absolut, jag kommer! ;-) Både jag & yngsta dottern kommer att behöva en uppfräschning av vår franska nästa sommar. Kommande torsdags franska språkkafé i vår lilla ort kommer nog inte att bidra till språkutvecklingen, näst efter en algerier och tre kongolesiska barn är nog min 13-åring den som är bäst i franska här...

    SvaraRadera