2011-06-28

Drygt veckoschema

Jag har husmorssemester. O packade in sönerna och svärmor i bilen imorse och satte kurs västerut för att hälsa på sin bror med familj. De är borta till på fredag. Så här ser mitt schema ut:

Alla dagar: sova så mycket som möjligt, jobba så mycket som möjligt (hm, inbyggd motsättning där kanske?)

Tisdag: Möte i Örebro, tåg fram och tillbaka. På kvällen ett tufft träningspass à la Krickan.

Onsdag: Sovmorgon, därefter möte med en leverantör. Efter jobbet tar jag tunnelbanan in till stan för att träffa pappa. Förhoppningen är att kunna samtala i avslutade meningar utan två marodörer som klänger på oss.

Torsdag: Träning före jobbet. Efter jobbet middag på riktigt fin restaurang med två dito vänner från min förra arbetsplats. Längtar efter att träffa dem igen. Vid hemkomst: snabb städning av hemmet, städerskan kommer på fredag morgon.

Fredag: gå hemifrån fortast möjligt för att låta städerskan göra sitt jobb ifred. Frukost på jobbet. Prick fyra när sista mötet är slut utbryter SHOPPINGEFTERMIDDAG. All by myself i förortsgallerian där det är sommarrea. Avslutas med fotvård på spa. Kvällen ska tillbringas på gården med de nyfixade fötterna på en stol, i sällskap av en bra bok och ett glas rosé. Koltrasten kommer att sjunga för mig och jasminen kommer att dofta, och där ska jag sitta tills bilen glider upp intill brevlådan, med O och två sovande pojkar.

Bra, va?

2 kommentarer:

  1. Det låter som en välplanerad vecka. Passa på att sova! :-)

    SvaraRadera
  2. Låter helt underbart! Tar din svåger emot fler män + barn? ;-)

    SvaraRadera