2012-05-29

Sverige!

Ja, Björn Söder, detta är Sverige. Mina barn är Sverige. Min svåger och hans föräldrar är Sverige. Kvinnorna på bussen och gubbarna på bänkarna runt torget är också Sverige. Korvgubben och fruktförsäljaren och busschauffören.

Get fucking used to it.

7 kommentarer:

  1. Du är underbar :) Delar dina motton.

    SvaraRadera
  2. hell no, never

    SvaraRadera
  3. Du har rätt men allt fler tycker inte som du. Invandrare se som ett ok eller offer. Ingen vill se den stora andelen invandrare som jobbar hårt för att ta sig fram.

    /andralanggatan

    SvaraRadera
  4. Vadå "hell no never". Skojar du? Vad är du för tönt? Vill du bo i ett land uteslutande befolkat av "etniska svenskar"? Fy fan vad tråkigt! Tack och lov för mångfald säger jag bara!

    SvaraRadera
  5. Och med vad skulle Sverige vunnit festivalen med då, undrar man ju.

    "Bloody foreigners, not staying in the country" muttrade en representant för British National Party i en skämtteckning i The Big Issue för några år sedan, i samband med att Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United.

    SvaraRadera
  6. Skulle tro att Anonym nr 2 inte hör till den vanliga läsarskaran, utan halkade hit via länken från DN. Glömde det i hastigheten, att när man länkar till DN visas det på dn.se.

    Anonym nr 3, jag undrar om du har rätt, faktiskt. Jag vill minnas att undersökningar visar att svenskar snarare blivit mer positivt inställda till invandring under de senaste åren. Orkar inte leta på någon länk som bevisar detta, men läste om det nyligen. Någon annan läsare kanske vet? Och stormen som möte Björn Söder tyder ju på det. Hans bortförklaringar ter sig som ganska komiska.

    SvaraRadera