2012-11-06

Blir alldeles matt

Över frisören med det ständigt förvånade ansiktsuttrycket. Nej, hon har inte opererat sig för omgivningens skull, baara för sin egen.

Över Katrin Zytomierskas dissande av Sats reklamkampanj. Nej, jag länkar inte till hennes blogg, men gärna till en annan och mycket trevligare.

Var ska man börja? Nä, jag orkar inte argumentera. Pretty is as pretty does, som mamma Ingalls sa. Vissa gamla sanningar borde inte glömmas bort.

5 kommentarer:

  1. Känner mig mkt elak men jag kan inte låta bli att tycka att hon ser ut superplastig ut, precis det hon inte ville.

    Ungefär som all reklam för plastikoperation i Korea där man undrar om det är samma person på alla efter bilder. Fast där hymlar de åtminstone inte om skälen.

    SvaraRadera
  2. Ja. Det är liksom helt konstigt.

    SvaraRadera
  3. Hittade samma artikel i dag och kan inte låta bli att kommentera.m Jag är också en elak bitch, men hon ser ju just precis jätteplastig och konstigt konstlad ut! Hon ser absolut INTE ung ut, hon ser ut att vara plus/minus 60, och det är antagligen ungefär så gammal hon är. Hälsningar från anonyma Elvira, 50 + och o-opererad.

    SvaraRadera
  4. Hej Helga! Har hittat hit till din blogg och har med spänning läst om dina resor till Korea. Vi har vår ansökan där och väntar på barnbesked.

    SvaraRadera