2012-11-17

WTF? PdF!

- What the ffff..., säger min internationelle man och ignorerar mina rynkade ögonbryn. Jag är inte särskilt puritansk vad gäller svärord, svär friskt själv och inser att mina barn förmodligen kommer att göra detsamma, men det finns gränser.

- Fock!

Det är förstås Q som fyller i, med glad triumf.

- Vad sa du Q?
- Prutt dö Fock!

Vi har nog myntat ett nytt kraftuttryck i helgahushållet.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vilken fin blogg du skrivit, en sällsynt som handlar om det som är viktigt.
    Jag hamnade här för att jag googlade på domningar och myelit. Har en myelit sedan i augusti och är frustrerad över långsamheten i tillbakagången av symtomen. Du tycks ha tillfrisknat helt? Eller har jag läst dåligt kanske. Varma hälsningar!

    SvaraRadera
  2. Hej Maria!
    Tack för dina uppskattande ord och varmt välkommen!

    Ja, det är nu drygt sex år sedan jag blev sjuk och jag är helt återställd. Om jag är väldigt trött eller sjuk kan det hända att det hettar i fötterna, men det är länge sedan nu. Ännu några år efter sjukdomen tyckte jag att jag var tröttare än vanligt, fysiskt svagare. Men så är det inte längre.

    Jag hade tur. Det var bara känseln som var nersatt, jag kunde röra mig obehindrat hela tiden. Efter ungefär två månader började jag märka att det gick tillbaka. Men det gick långsamt, det var svårt att märka framsteg från dag till dag.

    Jag hoppas min historia kan ge dig lite hopp! Man blir bättre, men det går som sagt långsamt. Ett stort lycka till önskar jag dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är skönt att höra om någon med "bara" myelit, inte MS-myelit. Jag äter piller och försöker ta vecka för vecka. Funkar dåligt... Men med hjälp av medicinering är jag nu beredd språnget att gå upp på 75 %. Allt gott!

      Radera